>Planerat lampprojekt

>

Söndagen bjöd på ett besök på Ikea, där jag införskaffade både lite förvaringslösningar till hemmet och en del saker inför bebislivet. Bland annat en likadan lampa som ovan. Har tänkt länge att jag skulle fixa en ”nattlampa” till sovrummet, det vill säga en liten lampa med dämpad belysning som kan tändas mitt i natten utan att väcka den övriga sovande familjen. Från början hade jag tänkt att bara fixa en ny skärm till en jag redan hade, men då det verkar helt hopplöst att hitta en bra skärm som passar så blev det alltså lampan ovan istället.

Nu är ju lampan jag köpte inte helt lik bilden, för den ovan har Underbara Clara fixat till med självhäftande plastfilm, och det är var med den idéen i huvudet som jag köpte lampan. Nu är bara frågan om vilket motiv/mönster som ska fixas.

Bild: Underbara Clara

Annonser

En reaktion på ”>Planerat lampprojekt

  1. >Nu har du ju redan varit på IKEA, men jag måste bara säga att jag har världens bästa natt/amningslampa! Det är "lampan" från IKEA, 29 kr i färg röd. hade den till Milo, och har den nu till Hanna. Det blir ett väldigt mjukt och skönt ljus och ingen annan vaknar. Nu för tiden sover hela familjen oftast i vårt rum och varken Milo eller Jörgen har vaknat av den nån gång. 🙂 Den kan också vara på medans man sover om bebisen gillar när det inte blir för mörkt i rummet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s