>God natt

>Ligger i sängen och skriver. Tandborstad och klar 20.44. Så kan det bli när man har en bebis som vägrar att sova utan att man ligger med. Det är nåt nytt hon har lagt sig till med sen jag började jobba. Vi har testat att lägga henne som vanligt men hon vaknar och gallskriker efter en kvart ungefär, och att få henne att somna om är totalt omöjligt. Men men, det är ju inte fel med tidiga kvällar när man ska upp och jobba dagen efter, även om det känns lite knappt om tid att försöka hinna med allt som ska göras under en rätt kort tid på kvällen. Det får bli ett ”en-punkts”-system där dagens punkt var att äntligen beställa tackkorten för namnfesten, men systemet hängde sig så jag att antar att det får blir morgondagens punkt också.

God natt då!

Annonser

3 reaktioner på ”>God natt

  1. >Men då, saknar väl mamma förstås när hon är borta om dagarna – omställningar är jobbiga, för alla parter! Hoppas det snart ger med sig.Kram!

  2. >Jenny, det kan ju vara det att du har börjat jobba eller så är det den utvecklingsfasen som hon kommer in i nu.Lovis hade en extrem period med dålig sömn vid precis den här tidpunkten förra året, tydligen är det en utvecklingsfas som faller in runt 26 veckor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s