>???

>Är det bara jag som har svårt att buda på en Tradera-auktion när beskrivningen bland annat innehåller följande:

Windstopper fleece i mössan, strl 44/46, Mycket bra skick.?
?

Har du frågor så maila!

Har andra kläder ute nu så kolla mina övriga auktioner!

Lycka till med budgivningen.?

?

Vad är grejen med alla frågetecken egentligen? Ser det väldigt ofta i Traderaauktioner nu för tiden, det är ”Bra skick?”, ”Namnad?”. Har folk problem med att skilja på utropstecken och frågetecken? Nån som vet?

Annonser

5 reaktioner på ”>???

  1. >Haha! Jag håller med – många gånger skiter jag i en auktion när beskrivningen är dålig eller känns osäker. Dom kanske syftar på att skicket ligger i betraktarens öga? 😉

  2. >Har sett det också, kanske är det för att dem kommer isåfall ur det hela om du som köpare anser varan är för sliten osv. Då kan ju säljaren säga att enligt mig så är den fin, därför skrev jag ett frågetecken efter. Jag ser sådana annonser som oseriösa och hoppar över dem.

  3. >Jag har också sett allt fler sådana annonser den senaste tiden. Har ingen aning om varför de skriver som de gör, kanske för att de själva är osäkra på skicket och tycker att köparen ska bedöma själv… Jag hoppar också över sådana auktioner faktiskt. Något som jag också tycker har ökat på Tradera är tjafsiga köpare som vill returnera varor de inte är nöjda med. Självklart förstår jag om man vill returnera varor som inte motsvarar auktionsbeskrivningen eller är trasiga, men när de vill returnera för att de har ångrat köpet är det ju något som inte stämmer. Som traderasäljare är man ju inte direkt någon webbshop som erbjuder två veckors retur oavsett orsak.

  4. >Pernilla och Linda – Ja, visst känns det oseriöst, men det jobbiga är ju när det är något man verkligen vill ha!Carola – Tjafsiga köpare har jag som tur var inte stött på. Däremot har jag vid ett flertal tillfällen fått varor som varit hål i (barnkläder) och med fläckar, som inte angivits i skickbeskrivningen och när jag påpekat detta har säljaren i princip bara "ryckt på axlarna". Själv försöker jag alltid kolla varorna supernoga och skriva ut mina slitning.

  5. >Och men sen då – overallen är namnad? Antingen är den väl det, eller så är den det inte…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s