>Så var jag "grön" på ytterligare ett område…

>Det här med att byta mobil till en helt ny sort väcker ju onekligen en hel del frågor. Som tur är så har så halva kontoret Iphone, så de har svar på det mesta. De är dock inga bloggare, så nu kommer första frågan: Jag har skaffat en blogger-app för att publicera inlägg och det funkade toppen (förra inlägget var t ex publicerat via mobilen) – men hur tusan modererar jag kommentarerna?

Annonser

5 reaktioner på ”>Så var jag "grön" på ytterligare ett område…

  1. >Jag använder visserligen en smartphone och inte iphone, men jag bloggar via en app och modererar kommentarer via blogger.com 🙂

  2. >Hej finaste.Tack för dina stöttande ord, de värmer verkligen och faktum är att även jag försöker tänka som du. Oftast går det ju vägen…men man kan inte låta bli att orora sig, och det beror nog på att man haft många motgångar…Jag har en HTC, så jag vet ganska lite om ifåne ;). Men hoppas du snart får grepp om det =).Massa kramar/Luiza

  3. >Hej tjejen, hoppas du o familjen mår bra, ursäkta att jag är dålig på o kommentera. Nu har jag fått tummen ur o lagt till dig i min blogglista i alla fall, bättre sent än aldrig! Kram!!

  4. >Sv: Ersättning för ekonomiskt bortfall tycker jag skulle vara en självklarhet om surrogatmödraskap skulle bli aktuellt i Sverige. Man ska inte gå back på att hjälpa en medmänniska, absolut inte. Men som i Barn till varje pris?, där de pungar ut 40'000 för att hyra en kvinnas livmoder, det skrämmer mig faktiskt.Vet inte riktigt hur det fungerar vid organdonation, men då måste väl ändå någon slags ersättning ges? Något liknande fast utformat för en gravids situation skulle väl kunna funka. Är inte så särskilt påläst, men skulle vilja bli..Tycker att det är ett mycket intressant ämne!Känner inte själv att jag skulle vilja "anlita" en surrogatmamma, men tanken har slagit mig att vara den som står på andra sidan, alltså vara surrogat själv. Vi får se hur utvecklingen sker här inom Sveriges gränser! 🙂 Känns absolut som en debatt jag skulle följa med stort intresse.

  5. >Hanna – Det ska ju inte vara så stor skillnad mellan modellerna tror jag, smartphone som smartphone…Luiza – Tack, det är ju oftast i början som ny teknik är lite knepig. Sen undrar man efter ett tag vad det var man tyckte var så svårt.IVF-Karusell – Ingen fara med kommenterandet, vet att det går lite upp och ner. Kul att bli tillagd i listan i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s