>En paus från vardagen

>

Ibland blir det bara för mycket vardagskarusell. Efter att maken hade spelning och jag var ensam med en febrig tandsprickande E hela förra helgen, så har det konstant känts som att vi varit efter på hemmafronten. Vad göra när man känner sig stressad över hushållssysslorna? Köra hårt och sen se till att ta en riktig lyxig paus!

Efter att ha diskat, tvättat, adventspyntat (en helg i efterskott), handlat och lagat ett storkok fiskgryta till E, så skolkade vi faktiskt från babysimmet och gick och fikade med långväga vännen som var på besök. Det var så skönt, och gott! Bakelsen på bilden är från Chokladfabriken och innehåller både ljus- och mörk chokladmousse. K:s bakelse innehöll körsbärsmarmelad, vaniljkräm och chokladmousse. Mums!

Annonser

4 reaktioner på ”>En paus från vardagen

  1. >Det där såg farligt gott ut.. 🙂 Känner igen den där stressen när man "ligger efter", och kör också alltid på att göra bort det tråkiga och sedan kunna koppla av totalt :)Sv: Ibland slår man huvudet på spiken 🙂

  2. >Hanna – Ja, det är mycket "ligga efter" just nu. (Bara att jag kommenterar den här kommentaren fem dagar sent…)Emmi – Ja, visst. :-)Motvalls – Ja, det är sååå gott. Min favorit är deras franska kola.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s