>Tandkrämer från Lavera

>

Lavera Basis Sensetive, 75 ml, 35 kr hos Jordklok och Basis Sensetive for kids, 75 ml, 35 kr hos Jordklok

Efter att ha pratat om det rätt länge slog jag för ett par veckor sen till och köpte ekologiska tandkrämer till mig och E. (Maken är skeptisk och borstar fortfarande med Colgate.) Det blev två stycken från Lavera, då jag hört gott om detta märke.

Tandkrämen är ”mintig” och löddrar bra. Jag känner mig fräsch i munnen, om än inte riktigt lika fräsch som när jag borstat med min vanliga tandkräm. Det största problemet jag har med denna tandkräm är konsistensen – den är mer ”kräm” än ”gel” om ni förstår vad jag menar. I kombination med en lite saltig bismak gör det att tandkrämen känns ok men inte mer. Jag mottar gärna tips om bra tandkrämer – både med fluor och utan för jag tänkte nog göra som många rekommenderar och köra med två tandkrämer då jag vill minska på fluoret men inte välja bort det helt.

Barntandkrämen är det E som borstar med och hon har lite svårt att lämna en recension här, men jag tycker att det är ett hyfsat gott betyg att hon smackar med munnen när hon ser att jag tar fram tuben. Eftersom hon också gärna vill suga i sig tandkrämen så känns det bra att den inte innehåller fluor. Den har en inbjudande röd färg och är så där ”gelig” som jag vill att tandkräm ska vara. Den här kommer vi fortsätta att köpa!

4 reaktioner på ”>Tandkrämer från Lavera

  1. >Jag gillar kingfishers minttandkräm, med fluor men utan skräp. Smakar & känns ungefär som annan vit tandkräm. Inte så gelig kanske iofs.

  2. Pingback: Barntandkrämer med bättre innehåll | Ekomamma i stan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s