>
Tack vare pepp från en kollega ska jag nu för första gången testa den vegetariska julskinkan från Astrid & Aporna. Någon som lagat denna och har några tips utöver instruktionerna?
Som ett ps kan tilläggas att jag hört ryktas att denna är slut på flera håll. Vi köpte våran igår på Ica Aptiten på Torkelknutssonsgata, kanske ett tips för er stockholmare.
Annonser
>Den är god! Bara att griljera som vilken skinka som helst. Smällde i mig en sådan förra året då jag hade tur att få tag på en.
>Vad är "skinkan" gjord av? 🙂
>SV: Skönt att höra att det är fler som inte kissar på nätterna. Verkar vara en hel del faktiskt.Har en känsla som säger att jag lär få gå under storlek 50 till "åka-hem-från-bb-kläder". Tvillingar är ju oftast lite mindre än enlingar. Så, inga Åhlens-kläder i BB-väskan. :(Kram
>Pernilla – Kul att höra att du gillar den!Hanna – Den är gjord av soja.Sara – Ja, ibland tycks det som att det som "alla" gör inte är så många ändå. 🙂
>Det fanns en hel del på Ica maxi i Botkyrka också.