>Veckans IN:UT

>IN:
Ingenting

UT:
Ingenting

Resultat: +-0

Nollvecka igen, fjärde i rad. Den här helgen hade jag faktiskt planer på att jag skulle rensa lite här hemma, men eftersom kräksjukan kom ivägen så får jag satsa på nästa vecka istället. Vågar jag hoppas på första minusveckan?

Annonser

5 reaktioner på ”>Veckans IN:UT

  1. >Det här med att rensa. Jag har funderat på en grej. Kläder (och skor) som är för utslitna/trasiga/fläckiga för att lämna till second hand, ge bort eller sälja, vet du om det bara är vanliga soporna som är alternativet för dem? Känns lite dumt på något sätt…

  2. >Helena – Vilken bra fråga! Jag har själv funderar på det i och med att vi har lite barnkläder som farit illa av E:s framfart. Känns synd att slänga men jag tror inte att någon second hand-butik vill ha dem. Jag har hittills mest funderat på om de skulle gå att sy om på något sätt, men nu funderar jag mer på om det finns några andra alternativ. Ska fundera lite mer och återkomma.

  3. >Förr i världen får jag liksom för mig att det samlades in lump. En del friluftsmärken tar ju hand om sina gamla produkter, typ fleecetröjor. Jag funderar mest på fläckiga eller utslitna barnkläder och utslitna underkläder och strumpor…

  4. >Du är ju så himla duktig! Jag får väl erkänna att idag efter ha publicerat veckans in:ut där jag inte hade någonting att tillföra inlistan, sedan gick och köpte väskan. Väskan med stort V – my preciouuuuus!

  5. >Helena – Det kan jag tänka mig för man var mycket bättre på att ta till vara förr. Vera – Ja, jag såg det på din blogg!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s