Lördagsfunderingar

20120211-215212.jpg

Här kommer några av dagens funderingar:

– Testade ett nytt yogapass idag och det var superbra. Skulle absolut vilja köra det igen, men tränar jag på söndagar får jag sällskap med svägerskan. Ett svårt val helt enkelt.

– Att det ska vara så svårt att hitta vegetariska burgare. Besökte idag tre butiker utan att hitta varken en ok vegoburgare eller fiskburgare (som också funkar för oss). Gissar på att burgare mer betraktas som sommarmat för grillen, men det är faktiskt trevligt någon gång då och då resten av året också. Burgare är ett av de få halvfabrikat vi köper men gissar på att vi får börja göra våra egna här också.

– Hur ska jag komma ur vanan att somna när jag nattar E? Har gjort det de senaste två gångerna och vaknat prick en timme senare. Har lite svårt att komma igen på kvällen efteråt.

 

Bilden är för övrigt inte från idag utan från igår, när jag kom ut från porten på morgonen och det var alldeles vitt och fint men då fick jag inte till mobilbloggandet så bilden kommer nu istället.

Annonser

6 reaktioner på ”Lördagsfunderingar

 1. Ica har fiskburgare, 4pack som är goda. Lite tveksamt om fisken är hållbart fiskad däremot, vi äter såna ibland.

  • Aha, har inte sett dem hos oss. Och du har rätt, hållbart fiskad fisk får man nog inte i färdiga burgare…ytterligare ett skäl att göra egna.

 2. Fiskburgare är väl rätt lätt och smidigt att göra själv? Bara att mixa samman fisk man gillar och kanske nåt för att hålla ihop dom som lite ströbröd och ett ägg. Sen steka och äta.

  • Vi har bara gjort en variant som visserligen var väldigt goda, men ganska komplicerade. Kanske borde testa ett lättare recept

 3. har du en foodprocessor så är det busenkelt att göra själv! Recept finns på min blogg (med lax) men det går att göra på all typ av fisk. Använd bara äggvita för att binda med och krydda med lök, ingefära, chili eller vad du vill!

  // kakans mamma

  • Ja receptet var ju inte så avancerat så det där kanske vi kan få till även vardagskvällar. Vi älskar bägge två att laga mat, men med vårt lilla kök och att vi vill försöka få klart middagarna samtidigt som E äter så blir det mest rätter som vi vet går hyfsat fort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s