Veckans IN:UT

IN:
1 menskopp, Moon Cup

UT:
1 trasig kopp, soporna
2 trasiga krukor, soporna
1 trasig skål, soporna
1 Ipod, Blocket
1 provdcka, Blocket

Resultat: -5
Både in och ut den här veckan, fast som tur var mest ut. Moon Cupen känns dessutom som ett väldigt ”konsumtionsbra” köp eftersom den kommer att minska på (eller helt stoppa) mina inköp av engångsmensskydd.

Lite tråkigt att minusen framför allt handlar om saker som gått sönder och som i viss mån måste införskaffas på nytt. Krukorna gör inte så mycket, jag har fler på lager, men kaffekoppar har vi nu slagit sönder så många att vi måste köpa nya.

Känner dock att jag måste tillägga att mycket har vi inte slagit sönder just den här veckan. Det är bara skålen som åkt i golvet nu, men den fick mig att ta tag i att slänga de andra trasiga sakerna som blivit stående under diskbänken i väntan på bättre tider.

Dessutom blev två av våra annonser blev sålda i veckan, hoppas på att bli av med lite fler nästa vecka. Hoppas kan man ju!

10 reaktioner på ”Veckans IN:UT

 1. Så trist när man slår sönder saker som man måste slänga och införskaffa nya…särskilt om man tycker om dem och det inte är något fel på dem…=(.

  Visst är det underbart när man lyckas sälja på annons? Jag har massa saker ute på tradera nu, som jag hoppas sälja. En del av dem verkar poppis iaf =).

  Ha en fin kväll.
  Nu ska jag tända lite ljus och börja med middagen.
  Kramar

  • Ja, som tur är så var dessa koppar inte ”speciella” utan det är en klassisk modell som det finns att köpa i alla fall. Det är annars det värsta, när man slår sönder en fin pryl som inte går att få tag på igen.

   Hoppas att det går bra med dina Traderaförsäljningar, håller med om att det är så härligt när det går vägen.

   Kram!

 2. Hoppas att det rullar på med annonserna nu. Och bra resultat på veckans in:ut, heja! 🙂

  Sv: Precis, man kan nog bara själv säga vad som passar ens familj, men att utomstående ska ha så många kommentarer, det kommer jag nog aldrig vänja mig vid. En bekant som har 13 månader mellan sina små fick under hela graviditeten höra att de hade haft för bråttom och att de inte visste vad de gav sig in på. Precis vad man vill höra när man går och längtar efter det lilla livet i magen..INTE!

  De flesta i vår umgängeskrets vill ha syskon ganska tätt, men det finns även de som vill vänta. Jag kan förstå bägge sidorna, men förstår inte när de ska övertyga varandra vad som är ”bäst”. Jag tror att det är väldigt individuellt!

  Eftermiddagsfika med nybakta bullar var inte alls tokigt, kanske ska införa det under alla mina lediga dagar.. 🙂

  • Tack för hejaropen!

   Och precis som du skriver så är det galet när folk ska övertyga varandra om vad som är bäst. Det beror helt på vad man har för önskemål, hur småbarnstiden varit, arbetssituation etc – ja individuellt hel enkelt.

 3. Bra köp måste jag säga- Är på min första mensomgång nu och undrar varför jag inte skaffat någon tidigare 😛

  • Ja, gör det! Jag har provat den nu och den kräver ju lite vana känns det som men jag tror att det blir bra i slutändan.

 4. Jag är supernyfiken på det här med menskopp! Känns väldigt bökigt när man läser om det – hur gör man liksom? Sköljer man bara ur den när man skall tömma blodet och hur rengör man den sen när mensen är klar?
  Så nyfiken!

  • Jag kan verkligen rekommendera ett besök på http://menskoppen.se/ om du vill veta mer!

   Precis som du säger så sköljer man bara ur den när man tömt blodet och sätter in den igen! Efter mensen så tvättar man bara av den ordentligt som jag har förstått.

   Jag har ju precis köpt den, så jag är ingen expert, men hoppas på att bli så småningom. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s