Är det värt det?

20120308-210252.jpg

Det här är min vy från kontorsfönstret nästan varje morgon. Till er som sitter i bilkön därute vill jag fråga: Har ni verkligen inte möjlighet att åka kollektivt? och Är det verkligen värt det att sitta och köa varje morgon för den bekvämlighet det kan innebära?

5 reaktioner på ”Är det värt det?

 1. Det är definitivt inte värt det. Varken nerver eller tid…
  Man tjänar , i 99% av fallen, tid på att åka kommunalt. Och har man långt hem från tåget, eller glesa kommunikationer, eller ska hämta barn en viss tid, kan man väl ta bilen och ställa den vid tåget på en sån där parkering, men inte hela vägen in till jobbet, för det finns väl i de flesta orter?

  Hoppas du får en fin kväll.
  Kramar

  • Jag har kollegor som kör bil till jobbet ibland, och de kommer ofta sent pga köer. Då har jag svårt att förstå att man ändå tar bilen.

   Hoppas att du har en fin helg!

 2. Vilken galen bild, det ser ut som nån futuristisk utopi-teckning från 80-talet typ. Hemskt! Folk, lyssna till Jenny och åk kollektivt innan planeten går under av er bensinförbrukning!

  • Vore trevligt om folk lyssnade, men tyvärr tror jag inte att det är de som sitter i den där bilkön som läser den här bloggen. 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s