Paus för storstädning

20120311-170707.jpg

Den här helgen har det blivit väldigt lite tid vid datorn, jag tror att jag max suttit 45 minuter totalt från fredag eftermiddag tills nu och då skrev jag föregående inlägg och svarade på kommentarer.

Anledningen till datortidsbristen är framför allt att vi har fixat här hemma. Städat och plockat, fixat och donat. Nu är det skinande rent, superhärligt, så jag kan sitta vid datorn och njuta medan E tar sin eftermiddagstupplur. Anledingen till storstädningen, våra lägenhetsvisningsgäster, gick för en timme sedan.

Nu har vi alltså två hålla tummarna-moment här hemma. Lägenhetsbytet, som vi får svar på när de andra hyresgästerna har funderat (vilket alltså kan vara när som helst), och E:s förskoleplats på närmsta (och bästa?) stället, som vi får svar på om två veckor. Hoppas hoppas hoppas! Vore ju helt underbart om bägge två kunde gå igenom!

Bilden visar lägenhetsvisningspeppblommorna som vi fick från våra snälla vänner, och nästan-grannar. Kanske hoppas de också på det här bytet eftersom det skulle innebära att vi bor kvar i samma område.

 

2 reaktioner på ”Paus för storstädning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s