Dubbelt upp

E väckte oss vid två i natt genom att lägga en spya i mitten av sängen, och sen var det klippt. Stackars lilla sjuklingen! Nu är hela familjen slut efter en tuff natt och när jag dessutom kände mig lite lätt illamående på morgonen så tänkte jag att jag tar det säkra före det osäkra och jobbar hemma. I retrospekt så tror jag att det snarare var sömnbristen och att hela sovrummet luktade kräks som gjorde det, men bättre säker än att smitta ner halva kontoret.

Så nu sitter jag vid min arbetsplats i soffhörnet och får faktiskt jobba i fred medan E sover. Klart man måste ha två datorer och två mobiler för att ha en riktig arbetsplats. 🙂

Inser dessutom när jag ser detta kort att jag troligen måste köpa ett nytt objektiv. Mitt älskade 50 mm åkte i golvet på E:s födelsedag och har inte varit sig likt sedan dess. Autofokusen funkar inte alls, och den manuella funkar väl si så där. Jag har också ett Sigma EX 20/1,8 men jag fotar sällan med det då jag tycker att det är lite stort för att gå runt och bära på. Har lite funderingar på att sälja det och investera i ett nytt 50 mm och ytterligare ett som komplement (som gärna får vara likt Sigma-objektivet fast mindre). Någon som har några tips? Och ja, jag inser att ur ett miljöperspektiv borde jag snarare laga mitt 50 mm än köpa ett nytt, så det ska absolut kollas upp, men jag är tyvärr pessimist som tror att det dels kan vara svårt att laga, dels troligare blir dyrare än ett nytt.

2 reaktioner på ”Dubbelt upp

  1. Krya på er!

    Sv;
    Tanken är att vänja henne vid den. Totalvägrar hon så väntar vi. Hon bajsar i stort sett altid vid samma tid på morgonen efter gröten så kanske kan hon göra det på pottan.

    • Ja, så var vår tanke också, att sätta henne på pottan direkt efter frukosten, men hon vägrar ju som sagt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s