Veckans IN:UT

IN:

1 luvtröja
1 par yoga/mjukisbyxor

UT:

1 skiva, Tradera
1 handduk, soporna

Resultat: +-0

I veckan köpte jag äntligen mitt efterlängtade yoga/mjukisset från Sobea, så nu har jag fyllt ett hål som fanns i garderoben av sköna och fina kläder att glida runt i här hemma.

På utsidan ligger en totalt utsliten handduk som åkte i soporna, och första sålda saken av ett helt gäng prylar som jag nu har ute på Tradera.

Inte med på listan för att jag inte vet om det borde räknas som en ”sak” är att jag och maken rensat bland våra papper. Bland annat åkte alla mina kompendium och anteckningar från skolan iväg till återvinningen, det blev en hel kasse full! Hade sparat dem utifall att jag skulle vilja forska någon gång, men det känns mindre och mindre troligt och nu var jag bara så trött på all plats dessa papper tagit. Inspiration till att rensa bland papper kan du för övrigt hitta hos It’s easy beeing green som skrivit just om detta i veckan.

Annonser

4 reaktioner på ”Veckans IN:UT

  1. Pappersrensning gör jag lite titt som tätt och jag tar inte heller upp det på min in:ut-lista. Häromveckan skickade jag bl.a. iväg en bibba med säkert 30 pennor med en kompis som är scoutledare och ständigt behöver pennor till barnen. För hur många behöver man själv, typ två? Problemet brukar vara att hitta dem när man behöver dem! =)

    • Pennor är också bra att rensa. Jag har en liten låda i min sekretär för pennor, och ibland har jag rensat där, men mer skulle kunna rensas u faktiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s