Veckans IN:UT (v.25)

IN:
3 pocketböcker
1 par jeans

UT:
1 tesked, soporna
6 t-tröjor, Stadsmissionen
3 linnen, Stadsmissionen
2 shorts, Stadsmissionen

Resultat: -8

Högsta siffran hittills, beroende på att jag i början av veckan gick igenom min ”utrensat-låda” och tog en massa kläder som jag insåg att jag inte skulle orka lägga ut på Tradera (som var min tanke från början) och gick med dem till Stadsmissionen. Tack vare det kan jag nu stänga lådan igen! Min tanke är att jag ska göra ett ryck i lådan när vi är tillbaka från semestern och försöka att sälja/byta det mesta och annars gå ytterligare en sväng till Stadsmissionen. I augusti är planen att lådan ska vara väck!

Hade hoppats komma upp i tvåsiffrigt minus, men det sprack när jag besökte Pocketshopen för att skaffa reselitteratur. Tar nog bara med en bok på resan men vi ska ju vara en del på lantstället också så därför slog jag till på deras erbjudande. Dessutom blev det ett par nya jeans på Po.p:s rea, det behövdes då jag just nu inte har några byxor alls som passar. På bägge dessa ställen hade jag dessutom presentkort att utnyttja så det kändes som helt ok inköp.

4 reaktioner på ”Veckans IN:UT (v.25)

  1. Det där var ingen dålig lista. Själv har jag massor som borde ut. Som i ut på tradera eller skänkas. Får se om jag orkar ta tag i det innan semestern 🙂

    • Det är ju så skönt när de där prylarna väl åker ut, men det tar ju lite tid om man vill sälja det på Tradera t ex.

    • Ja, det är det verkligen! Men nu är böckerna lästa (lite för snabbt för jag hann inte ens ut på lantstället) så snart kommer de på ut-listan i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s