Veckans IN:UT

IN:
1 prydnadshus
1 strandparasoll

UT:
1 strandparasoll

Resultat: +1

Eftersom vi var på semester och kom hem i torsdags så blev det inte mycket på listan den här veckan. Känner mig dock rätt nöjd med att endast ha köpt en souvenir på semestern – ett litet hus till vår samling som huserar ute på lantstället. Eftersom min familj är riktiga ”greklandsfantaster” och har köpt ett par hus vid varje resa så är det en rätt gedigen samling. I vanliga fall är jag rätt skeptisk till samlingar, men just den här känns faktiskt helt ok. Det är mycket minnen och den pryder faktiskt trapphallen som annars inte är en så kul yta.

Dessutom köpte vi ett strandparasoll för E att kunna sitta under. Det fanns visserligen parasollplatser att hyra på stranden, men en snabb räkning gjorde gällande att detta var ett mycket mer ekonomiskt val och skönare att kunna sitta lite mer avsides. Sedan lämnade vi kvar det för några andra gäster att ha glädje av.

Annonser

2 reaktioner på ”Veckans IN:UT

    • Nu känns det faktiskt lite bättre att ha fått ett plus den här veckan…och +1 är ju inte så farligt men visst hade jag hellre sett att det blivit 0. Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s