Lekparkslek

Det känns som att det enda vi gör just nu är att hänga i lekparker med kusinerna. Inte helt fel. Idag blev det en heldag i Aspuddenparken med djurspaning, sandlek, cykelåk, lunch och vila.

Tyvärr är det svårt att dokumentera, eftersom den lilla damen avbryter allt vad hon håller på med när hon ser att jag har telefonen (eller kameran) framme. Till exempel försökte hon att hoppa av cykeln ovan när hon såg at jag fotade.

Annonser

5 reaktioner på ”Lekparkslek

 1. Vi kör också lekparkssommar och jag gillart! Däremot envisas A med att bara sova hälften så länge i vagnen som hemma i sin säng mitt på dagen så jag är tacksam för den relativt stora variationen på parker som finns i vårt närområde. Unga frökens absoluta favorit är plaskdammen.

  • E sov i vagnen idag (vi brukar sova hemma) och det var faktiskt bara halva tiden, men å andra sidan kan hon sova så superlänge hemma så det kanske är lika bra.

   Plaskdammen har vi faktiskt inte testat än. Vi var vid stadsstranden i Tanto häromdagen, men det var lite kallt i vattnet och E tyckte det var lika kul att leka sandlek. Men hon gillade ju poolen på semestern så plaskdammen blir nog en hit den med.

   • Vi (eller A och jag) badade i sjö på landet i helgen då vattnet faktiskt var 21 grader. Nu är hon så förtjust i vatten att hon verkar bry sig exakt ingenting om temperaturen. Plaskdammen har ju dock fördelen att man bara behöver dona med saker till barnet (och ha lämpligt korta byxor/kjol själv) vilket gör att det känns mkt enklare än att åka och bada. Skytteholmsparken vid Solna C är vårt närmsta plaskdammshäng.

  • Ja, det är verkligen stor skillnad på nu och för bara några månader sen – nu leker hon faktiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s