Diskmedel från Ecover

Ecover Zero, handdiskmedel, 500 ml, ca 39 kr på hälsokostbutik

Nu är vi inne på vår andra flaska av Ecovers diskmedel, vilket kanske säger mer om vårt omdöme än själva recensionen. Till och med maken, som annars bara tycker att Yes gör tillräckligt rent, prisade det här medlet. ”Vilken skillnad för händerna”, var en av hans kommentarer. Och visst är det! Jag dras inte alls med lika spruckna nagelband och torra händer som innan vi bytte till naturligt diskmedel.

Det mesta är bra med det här diskmedlet. Konsistensen på medlet och utformningen av flaskan är bra så att det inte blir onödigt spill. Medlet är parfymfritt, vilket gör att den där renhetsdoften saknas, men det är heller inget som jag tycker är viktigt när det gäller diskmedel. Och det viktigaste, disken blir ren även från ordentlig smuts och fett!

Betyg: 4,5/5

En reaktion på ”Diskmedel från Ecover

  1. Och jag kan verkligen tipsa om att blanda diskmedel och vatten i en blomsprayflaska och ha på diskbänken – för alla gånger man bara ska diska av en kniv, en skärbräda, ett glas eller tallrik. Eller att spraya på spisen eller köksbordet eller diskbänken eller matstolen…
    Blanda typ 1 till 10 och du har färdigt diskvatten – en droppe diskmedel räcker så mycket längre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s