Första förskoledagen!

Första förskoledagen idag! Dock bara informationsmöte på en timme, men innan veckan är slut ska E både ha ätit, vilat och varit nästan en hel dag på förskolan. Hoppas på en smidig inskolning. Hon tycker att det är superkul med andra barn, och alla barnvaktstillfällen har gått bra, men samtidigt är hon lite blyg och mammig just nu så vi får se hur det går helt enkelt.

Annonser

7 reaktioner på ”Första förskoledagen!

  1. Heja er! Här kör vi den långsamma varianten, så trots att vi är inne på andra veckan blir det inte vila förrän imorgon. Verkar iofs som pedagogerna långsammar upp det hela lite extra, så det är himla skönt att jag inte ska börja jobba på onsdag utan plugga först nästa onsdag. A är hur som helst mestadels nöjd (trots att mammigheten annars under sommaren emellanåt nått oanade höjder) och jag hoppas det samma kommer gälla E!

    • Vi är redan hemma och det har gått superbra första dagen i alla fall. E hittade direkt en kompis som hon drog runt med, och när vi skulle skiljas från den familjen ute på gatan kom tårarna för första gången.

      Skönt att det går bra för er!

  2. Spännande! Det är så himla kul att se dom små interagera med varandra, känns som att det är en väldigt bra tid att börja vid den här åldern.
    Vi kör också långsamma inskolningen, ska börja med 2,5 timmaspass fr o m imorgon. Ska bli spännande att se om hon lyckas få i sig någon lunch imorgon eller om det mest blir bus med dom andra barnen nu i början. 🙂

  3. Hoppas det gick bra! Vi började också idag, heldag på direkten. Stella var dock den enda av inskolningsbarnen som kunde somna och stannade kvar enda till eftermiddagen. Så hon var glad hela dan!.:-D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s