Alla färger till E!

Köpte lite strumpor idag då alla E:s plötsligt blivit för små. Jag brukar vara förutseende och köpa second hand eller ekologiskt på rea, men nu blev det helt nya från POP. Vi hade presentkort där och jag gillar deras kläder. Lite trist dock att de inte kan tänka sig att blanda färgerna lite mer i sina trepack. Nu blev det i alla fall ett pack grön-blå-turkos och ett pack rosa-röda-orangea så får E alla färgerna!

4 reaktioner på ”Alla färger till E!

  1. Det var precis de röd-rosa jag köpte häromdan! Den gröna varianten såg jag inte ens i den butik jag var. Dock har E redan sommarens variant av dem gissar jag – grön-lila-gul-turkos-blå i olika kombos på de tre paren. Gissar att den var tänkt som ”pojkvariant” då men känns faktiskt lite roligare eftersom det är fler färger på dem än just dessa två som är lite väl stereotypa. Nåja. De sitter ju bra å är fina trots allt!

    • De gröna var nästan slut, hon plockade fram E:s storlek från lagret. Sommarens variant har jag faktiskt inte sett. På julrean var jag nämligen förutseende nog att köpa i större storlekar plus att jag köpt lite begagnat i POP-gruppen på Facebook så de strumporna har räckt till nu.

  2. Jag gillar också pop väldans mycket. Tycker att de mestadels är genusvänliga och de har en mycket bra kvalitet på sina produkter. Snygga färger även om jag kan hålla med om den lite tråkiga mixen av dem.

  3. Jag tänkte också säga att sommarens var mer blandade! Nu köper jag generellt mycket pop, både nytt och begat, men strumporna är (vilket jag kan tycka är fånigt med ett så simpelt litet plagg) mer outstanding än något annat tycker jag. Konstigt hur mkt dåliga strumpor det finns helt enkelt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s