En riktig fredag!

Uppdelningen vecka-helg är tillbaka och det måste ju firas med lite äkta fredagsmys! Tortillas till middag och kanske en film och lite choklad?

Veckan har hur som helst gått bra för alla familjemedlemmar, men ni kan tro att jag är trött… Är lite ovant det här med att passa tid på morgonen, och framför allt att maken har haft sena dagar varje dag och kommit hem efter middag varje dag utom en. Känns väldigt skönt att jag bara jobbar 80 procent för tack vare det har det gått ihop utan stressande. Plus rutiner, rutiner och en dos samarbete.

Och så måste jag lägga till hur nöjd jag är med vår förskola så här efter en vecka. Det enda jag kan komma på som är negativt är vagnsförvaringen och det är ju inte det viktigaste ändå. Allt annat är faktiskt toppen hittills!

20120907-080931.jpg

Annonser

8 reaktioner på ”En riktig fredag!

  1. Men sicken bula magen börjar bli! Härligt!

    Skönt att veckan rullat på, nu efter några veckor känner jag verkligen att jag och Astrid hittat våra morgonrutiner, och då är jag ändå hemma alla dagar..haha 🙂

    Sv: Den från Apoteksgruppen kändes ”bäst” eller vad jag ska säga..Men sist så gillade vi Liberos bäst av alla. Uppdaterar senare vad den innhöll när vi fått den!

    Nu har jag lagt upp bilder på avkapningen 🙂

    • Ja, men det tar ju ett tag att få in rutinerna. Nu blev den här helgen helt galen så planeringsrutinerna för nästa vecka blev det si och så med, men det ska nog gå ändå…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s