Min garderob

Som ett tillägg till föregående inlägg tänkte jag bifoga en bild på min garderob som den ser ut just nu. Det finns ju som sagt en färgskala som dominerar, med ett fåtal inslag av rött och en grön kofta som bryter av.

Med detta ska jag avsluta kvällens datorfixande och titta på första avsnittet av Girls och äta choklad. Lite trist med två personer som tillbringar fredagskvällen vid varsin dator, men det känns helt ok att maken behöver plugga nu eftersom han kom hem tidigare från skolan för att ta hand om sin sjuka fru och trötta barn. Det var verkligen välbehövligt!

PS. Är du intresserad av hur man bygger sin ultimata garderob (det är jag) kan jag rekommendera bloggen Dagens Ecos serie om höstgarderoben.

Annonser

3 reaktioner på ”Min garderob

  1. Tror det där är regel snarare än undantag i många garderober, inklusive min! Tänker att färgglada koftor ska få dominera i min garderob i höst/vinter, skönt och praktiskt när det (förhoppningsvis) ska ammas bebis. Letar efter en snygg senapsgul, men det går sådär..

    Sv: Mestadels kommer Astrid ha vinteroverall, och då kommer vi ta av locket på åkpåsen och bara ha baksidan kvar som dyna. Men då vi ska på stan, eller ut en snabbis med vagnen så tänker vi att det funkar och blir skönt med åkpåse, jacka (en Kaxs Proxtec som jag fyndade för 50kr i våras..) och fleecebyxor. Sedan kommer syskonet få ärva påsen nästa år, för då tror jag inte Astrid kommer vara så intresserad av att åka vagn.

    • Färgglada koftor låter ju trevligt, och känns som ett bra sätt att pigga upp en garderob. Det gäller att hitta rätt plagg där färg funkar tror jag.

  2. Sv: Det tror jag med! Vill inte se ut som ett stoppljus, fast jag vill liva upp..En fin balansgång där ibland.

    Nu fick det bli en 4s, och jag är då väldigt nöjs hittills! Lätt att förstå sig på, snabb i menyer och funktioner och skön att använda. Nu återstår bara att se hur den funkar med datorn..Men det får nog bli morgondagens projekt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s