Veckans IN:UT

IN:
Ingenting

UT:
1 basker, tappad
6 stolsdynor, soporna

Resulatat: -7

Tyvärr inte ett särskilt kul minusresultat, eftersom jag dels tappat min fina basker, dels krympte stolsdynorna jag tvättade. Å andra sidan var de väldigt slitna eftersom de både blekts väldigt och katten hade klöst en hel del på dem.

Annonser

9 reaktioner på ”Veckans IN:UT

 1. Men bra att det inte kom in något får man tänka då! Jag är nöjd efter att äntligen ha gått igenom och sorterat alla (mestadels ärvda) barnkläder i strl 50-98. Det mesta ska ju behållas för framtida bruk av A och av ett eventuellt syskon, men det blev iaf tre fulla kassar som ska till Stadsmissionen (smaken är som baken och det blir ju emellanåt väldigt påtagligt med ärvda kläder) och lite som jag ska se om jag vågar försöka ta min traderaförsäljningsoskuld med. Lite nöjd är jag också efter att ha köpt ekologiska kavatskor med ordentlig rabatt (gäller nu i helgen) från ellos till både mig och A.
  Måste också säga att jag gillar dina IN:UT, de inspirerar. Vi har alldeles för mycket saker, men inte riktigt kraft/ork/prioriterat att göra något åt det. Sakta men säkert blir det nog ändring…

  • Ja, sälj på Tradera! Kul att mina listor inspirerar, de är bra motivation själv också kan jag berätta. 🙂

   Åh, att jag inte vetat om rabattkod på Ellos för jag har tänkt beställa Kavatskor till mig själv superlänge men det blir liksom aldrig av…

 2. Ja, alternativet till tradera (och/eller blocket) är någon av de lokala barn second hand-ställena. Men lite klurigt tycker jag för de ger bara 40-50% till mig som säljare och då är fr

 3. Postade för fort…

  Då år frågan om det inte är värt jobbet att ordna själv. Ska prova lite helt enkelt.

  Angående Ellos har de ju alltid galet med rabatter, men oftast inte på märkesvaror. Den här koden (som var över helgen) innebar dock att man behövde köpa tre par skor. Till A var det primära och nu blev det de ekologiska fast jag inte tänkt det först. Sen behövde jag ett par också, men det är lite av en chansning då jag reklamerat kavatboots två år i rad – hoppas på bättre lycka nu. Sen blev det ett par gympaskor till A till våren. Fast usch vad dyrt det är. Ska bli duktigare på att spana på second hand, höstskor t A snubblade jag på på Stadsmissionen precis när det behövdes, kavat (dock ej eko) i bra skick för 80:-, som hittat! Nu hoppas jag dock att hi klarar oss på skofronten ett halvår eller så!

  • Det där är svårt tycker jag. När det gäller barnkläder så är det Tradera eller POP-gruppen på FB som jag säljer i, har inte testat något second handställe som säljer på kommission men jag gissar att det är svårt att få det värt det om man inte säljer t ex vinterkläder.

   Ja, jag får hoppas på att det kommer någon bra rabatt som gör att jag kan köpa Kavatskor till mig sjäv i vår. Får jag fråga vad det är som gjort att du varit tvungen att reklamera?

   • Själva skon släppte från sulan på båda paren (fast det hann gå 1,5 år emellan så det var med all säkerhet inte samma batch) och det andra gick sönder snabbare än de första. Inga problem att få pengarna tillbaka förstås, men hemskt trist då jag verkligen gillade dem. På Åhléns city där jag handlade dem påstod hon att det inte brukade komma reklamationer på dem, fast isf har jag ju haft osannolik otur vilket jag har svårt att tro. Nu blev det iaf de fodrade och jag hoppas och tror på bättre lycka.

   • Tråkigt att höra, men skönt att du fick tillbaka pengarna i alla fall.

 4. Nu har jag fått en ny rabattkod (40% på märkesvara) via mail, letade efter en mailadress till dig så jag kunde vidarebefodra, men hittade inte. Hör av dig om du är intresserad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s