v.34 (33+1)

Det som skrivs om v.34 i mina graviditetskalenderar är att barnet är stort nu och skulle klara sig ganska bra om det föddes, även om lungorna inte är helt klara ännu. Den lilla ska vara ca 44 cm och väga ca 2,3 kilo. Dessutom skrivs en del om att hen nu kan ha vänt sig. Dock är det ganska tydligt att dessa gravidappar riktar sig framför allt till förstföderskor, så jag försöker att inte tänka så mycket på det här med tvärläget för vår lilla.

Annars rullar det mesta på. Det märks att magen är stor nu, jag har svårt att böja mig ner och har oftare halsbränna än tidigare. Det är tur att jag har en liten hjälpsam E hemma som gärna hjälper mamma av med stövlarna och tar upp saker från golvet. Att jag ofta får bära henne upp för trapporna eller jaga mig svettig för att få henne att klä på sig overallen på förskolan är en helt annan sak.

 

8 reaktioner på ”v.34 (33+1)

 1. Hej Jenny!
  Vad himla fin du är! Tiden går fort tänker jag när jag ser bilden, men förstår att du kanske inte tycker det, du som har magen menar jag. Spännande med en ny liten familjemedlem. Vi har pratat lite om det hemma med tjejerna. E har gjort intryck, så vi funderade för någon vecka sedan om E skulle få en syster eller en bror. Alla var överens att det nog blir en lillasyster, bara så att du vet. 🙂
  Kram Erika

  • Tack! Jag tycker faktiskt också att tiden går fort nu, särskilt när jag tänker på att vi ska få massa saker klart och så ska det vara jul också.

   Vad kul att ni har pratat om syskonet hemma, får se om ni har rätt att det blir en liten syster. 🙂

   Kram och hälsa familjen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s