En riktig toppenhelg

Inte helt oväntat blev det en rätt trevlig helg. Middagen på B.A.R var fantastisk god och väldigt bra service (fast jag var lite besviken på att de inte hade alkoholfritt vin). Efteråt hade vi pratat om att gå ut och ta en drink då de tydligen ska ha väldigt goda alkoholfria sådana på ett ställe nära oss, men då min hals kommit till ett stadie där den hade svårt att göra sig hörd i sorliga miljöer så valde vi att hyra en film och ta det lugnt hemma istället. Helt rätt val! (Att filmen var urdålig och mitt filmgodis äckligt var faktiskt bara en parantes i sammanhanget, det var bara skönt att få ta det lugnt.)

Lite konstigt var det att gå och lägga sig i ett tomt sovrum och inte behöva smyga in, men gissa om det var skönt att veta att vi inte skulle bli väcka utan kunna sova hela natten igenom! Tyvärr hostade jag något fruktansvärt, så utsövd kände jag mig inte direkt, men det blev i alla fall en ordentlig sovmorgon och en långfrukost på det.

E då? Hon hade haft så kul så mamma hade knappt fått med henne hem till oss igen. Lyckat för alla parter helt enkelt!

4 reaktioner på ”En riktig toppenhelg

 1. Ser verkligen gott ut! Och skönt att veta att E hade så kul hemifrån, bådar gott inför bb-vistelsen för er 🙂

  Sv: Ja, jag fick anstränga mig för att inte ta en tugga av mina söta pepparkakor!

  Haha, tyckte jag var sent ute i år, känns som att många andra hunnit före med pyntet..Annars brukar jag vara först 😉 Dock kör vi inte ”all in” från början, utan mjukstartar med lampor i alla fönster och lite småpynt 🙂 Tycker att det är så mysigt med julfint hemma, och att december är för kort 😛 Men allt åker undan snabbt precis efter jul, då har jag fått nog 🙂

  Tyckte det var nog utmaning att få till ett bra kort när vi ”bara” hade ett motiv, nu är de två..Och de samarbetar inte så bra 😉

  • Ja, det är skönt att veta att det gått så bra, för även om det gjorde det förra gången med så var det länge sen.

   Vi julpyntar nog väldigt lite i år, för det är ju svårt att veta när det är bb-dags och hur mycket vi orkar röja undan efter det. Men julstämning ska det bli i alla fall, nu i helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s