God jul!

amaryllis

Julaftons morgon och här hemma har vi haft en hyfsat lugn julfrukost. E fick direkt syn på sitt morgonpaket, och snart ska hon få prova klappen i badet. Det är för övrigt den enda klapp hon får från oss. Vi valde att lägga det som ett morgonpaket då hon ändå kommer få tillräckligt av den varan senare, och då minskar vi dessutom mängden saker vi behöver ta med oss hem till min mamma, där vi ska fira julen i år.

Inte att förglömma såg går vi in i vecka 40 idag dessutom, men om det skriver jag imorgon. Har inga känningar av att det skulle bli bebis idag, så idag är det bara jul!

Annonser

6 reaktioner på ”God jul!

  1. Ha en riktigt god och händelselös jul (iaf vad gäller barnafödande)! 🙂 Härligt att E också passade på att sms:a mig om sin julklapp, hon verkade väldigt nöjd. 😉
    Kram!!

  2. Vi resonerade precis som er angående klappmängden, och mycket riktigt dåvarande Astrid less, trött och ointresserad efter mindre än hälften..Nästa år får vi säga MAX en klapp per pers, särskilt till vissa som får galna klappsjukan och gav fem klappar var till flickorna..

    Sv: Tack detsamma 🙂

    • E fick 7 julklappar på kvällen och en på morgonen, och det kändes rätt lagom tycker jag. Hon ville dock leka direkt med det hon öppnade istället för att öppna fler, så jag tror att hon hade varit lika nöjd med ett enda paket också…:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s