Ny morgonrutin

juice

Lagom till apelsinsäsongen har jag nyupptäckt en pryl vi har här hemma – en juicemaskin! E har också upptäckt en ny favoritdryck.

Annars går det mesta här hemma ut på att försöka sova just nu. Vi är tre som sover riktigt dåligt på nätterna, och två som gärna vill sova mera och en som verkar vilja sova mindre (eller inte alls). Känns som att dagarna mest går ut på att dela upp så att vi bägge vuxna kan försöka få sova ikapp lite. Hoppas på lite bättre tider innan det är dags att föda barn. Vore ju skönt att hinna med att fixa lite inför den lillas ankomst också.

Uppdatering: Pratade med min mamma som sa ”men vi behöver ju lite sysselsättning här hemma”, så nu åker E dit och leker med mormor och morbror, och jag och maken ska SOVA! 🙂 Det har sällan varit så välkommet med barnvakt som just nu.

Annonser

5 reaktioner på ”Ny morgonrutin

  1. Det är syskon på gång! Då kommer den nog inom kort! 🙂
    När vi väntade på att få lillebror var Lovis helhispig i ett par dagar strax innan. Allt var upp o ner o hon var galet mammig. Det var som om hon kände på sig att det skulle hända nåt.

    • Å andra sidan har hon sovit så här i en månad ungefär… Tror att mer är en utvecklingsfas, för samtidigt har talet kommit igång ordentligt. Tidigare dök tvåordsmeningarna upp ibland, men nu är det hela tiden ”mera majs”, ”svårt elsa” och ”min mamma”.

      Eller kanske en kombo, för nog kan det vara så att hon känner på sig något. 🙂

  2. Ja juice! Jag älskar också att pressa själv. Visst blir det mycket apelsiner att släpa hem men mums så gott! Vår lilla E gillar att pressa men har inte fattat hur gott det är att dricka ännu…stadsunge som tror att juice kommer från paket 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s