Senaste tiden

Det går sakta men säkert här hemma. De flesta lådorna är uppackade, men nu ska bara allt hamna på rätt plats och tavlor, lampor och rullgardiner ska sättas upp. Plus att vi har både en del inköp att göra och en del saker som ska iväg. ”Bara” lite att göra kvar alltså…

Här är lite av det vi gjort den senaste tiden förutom att packa upp:

vaxter

parken

glass

Annonser

4 reaktioner på ”Senaste tiden

 1. Skönt att ni verkar kommit på plats! det tar ju sin lilla tid att jobba bort de sista kartongerna som brukar få stå i skamvrån – men allt har sin tid!
  Vad har du planterat för skoj då?

  • Ja, förra gången tog det två månader att få upp det sista, och då hade vi inga barn att skylla på. Den här gången beror det mest på att vi inte monterat ihop bokhyllan ännu, så de 11 flyttlådor som är kvar innehåller mest sånt som ska upp där. Och lite tyg/garn som ska in i ett skåp, som i sin tur är fullt med prylar som ska säljas/skänkas. Ja, du hör ju att det är en del kvar…

   Som det ser ut just nu är min enda plan att försöka komma iordning så fort som möjligt, men sen vill jag njuta av att vara föräldraledig!

 2. Bra jobbat! Det sista tar alltid tid, vi har fortfarande inte fått alla tavlor på plats så här tre år senare… =)

  Men det där är väl inte tomaterna, eller hur?

  • Nej, det blir ju lätt så. Min plan är dock att den här gången ska vi bo in oss snabbt så att vi fixar klart och sen bara kan njuta av det nya boendet.

   De längst bak i stora krukor är tomater, och de framför är paprikor. Inte så stora än så länge, men jag hoppas att de tar sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s