Veckans IN:UT

IN:
Ingenting

UT:
1 par skor
1 resårmadrass
1 sideboard
1 bokhyylla
2 flaskor

Resultat: -6

Äntligen en vecka utan något in! Det känns väldigt skönt för jag har haft lite ångest för att jag tyckt vi köpt mycket saker den senaste tiden. Samtidigt behöver vi fortfarande en del till nya lägenheten (balkongmöbler till exempel vore trevligt nu när vädret är så fint) och några saker inför semestern (bland annat behöver den nya ammande kroppen nya badkläder om jag inte ska visa lite väl mycket på stranden i sommar).

Det bästa på listan den här veckan är dock att vi blivit av med lite skrymmande möbler som vi haft ute på annons. Det gör att vi får lite mer utrymme här hemma att faktiskt börja möblera som vi vill ha det, hurra!

Annonser

4 reaktioner på ”Veckans IN:UT

  1. Nya badkläder skulle jag också behöva!

    Sv
    I vårt område är det mycket cykelvägar och Signe är faktiskt lite rädd för bilar som åker. Hon ropar bil och kommer och ska hålla handen. Så skönt!

    • Ja, det var samma sak när stora E var liten, de vanliga badkläderna var för små under amningstiden, men då var vi bara hemma och jag är ganska mycket av en badkruka så det blev nog inget badat av. Nu ska vi åka till ett varmare land, så där blir det garanterat bad, och sen hoppas jag på lite bättre väder här hemma också.

  2. Hej! Råkade hitta din sida när jag googlade plastbantning. Det närmar sig 1årsdagen för vår son och vi vill gärna be gästerna att inte ge honom några plastleksaker, men hur gör man det på ett bra sätt?

    • Det där är ju himla svårt och råder väldigt delade meningar om vad som är ok när det gäller önskningar och jag har tyvärr inget konkret råd att ge. Vi har oftast gjort Facebook-event och då har det varit lätt att även skriva ut en önskelista som når de flesta och där varit ganska specfik med att vi önskar saker i trä och tyg mest. De flesta verkar tycka att det är en bättre lösning med att vara tydlig vad man vill ha, istället för att skriva ut vad man inte vill ha, t ex ingen plast. Kanske kan man säga att ni vill ha lite hållbarare saker (det brukar ju sällan vara plast), och kanske även tipsa gästerna att gå ihop och köpa något större. Lycka till med kalaset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s