Tävla och vinn väska från Ellas

Ellas_vaska

Hemlagad barnmat i all ära, men ibland på språng är det guld värt att kunna få med sig en helt eko produkt förpackad i en smidig förpackning. Av den anledningen har jag ett litet lager med klämpåsar från Ella’s kitchen hemma. De var en favorit när storasyster var liten, och fortfarande vill hon gärna ha en påse när lillebror får.

Gillar du också Ella’s produkter? Visst vet du att du kan återvinna dina Ellas (och liknande klämpåsar av plastfolie) och samtidigt skänka pengar till välgörenhet? Terracycle har ett insamlingsprogram där du kan skicka in dina använda barnmatsförpackningar, och som tack samla poäng som ger pengar till valfri välgörenhetsorganisation. Jag har skickat alla våra förpackningar dit och tycker att det är himla smidigt. Gå med du också och gör ytterligare ett steg för miljön!

Nu kan du vinna en upcyclad Ella’s Kitchen-väska från Terracycle, fylld med 100% ekologisk barnmat från Ella’s Kitchen här på bloggen! För att tävla vill jag att du svarar på frågan vad mer för skräp som du kan återvinna via Terracycle. Lämna en kommentar här under inlägget så kommer jag att dra en vinnare bland de rätta svaren. Du har till den 15:e oktober på dig att tävla.

Lycka till!

 

27 reaktioner på ”Tävla och vinn väska från Ellas

 1. Hej!

  Förutom barnmatsförpackningar kan man återvinna cigarettavfall, pennor och tassimo-kapslar.

 2. Via Terracycle kan man också återvinna cigarettfimpar, Tassimo kapslar, och alla sorters pennor.

 3. Vilken bra tävling!
  Förutom Ellas (och andra liknande barnmatsförpackningar) så återvinner de cigarettavfall, pennor och Tassimokapslar. /Sofia

 4. Såg en kollega ge sin dotter puré ur en av de där klämpåsarna när jag häromdagen följde med jobbet på sk. trivseldag. Färgen på påsen gjorde att jag faktiskt inte hade en tanke på att den var ekologisk (fördom från mig att allt som är ekologiskt brukar vara grönt, brunt eller naturfärgat :)). Blir alltid lika glad när du skriver om enkla lösningar eller bra produkter. Alltid skönt med ”nödlösningar” när tid eller ork inte finns att fixa själv. Nu har jag någon månad kvar innan det är dags för min Halvan att äta men sen så…. en sådan väska vore inte dumt alls 🙂

  Just ja, förutom barnmatsförpackningar kan man också återvinna pennor, TASSIMO-kapslar & cigarettavfall. Hade jag ingen aning om – vilken oerhört bra idé!

  /Jeane

 5. Hej!
  Tassimo-kapslar, cigarettavfall och pennor tar de också emot.
  Tack för en bra och viktig blogg!

 6. Vilken bra grej! Tack för tipset!
  Även tassimo-kapslar, cigarettavfall och pennor samlas in.

 7. Cigarettavfall, pennor och Tassimo-kapslar kan också återvinnas.
  På tal om vinna – det hoppas jag att jag gör! 🙂
  Min grabbhalva är tokig i Ellas!

 8. Hej!
  Kul att få reda på detta, jag har hittills lagt mina i plaståtervinning men detta låter ju ännu bättre 🙂

  Vad jag förstod så går det att skicka in tassimokapslar, cigarettavfall och pennor (varav pennor jag själv planerar att bidra med hehe)

 9. Åh sånna här tips gör mig så himla glad! Gick genast med och imorgon ska jag avkräva alla i min mammagrupp på sina påsar! Tack för en bra blogg, det är så skönt att läsa om andra med samma ideer när man känner sig som den giftfria-eko-hippiemorsan med ärvda kläder och ekologiska nappar som andra mammor himlar med ögonen åt.
  För tävlingens skull lägger jag till att jag också vet att de upcylklar ciggarettavfall, pennor (ska jobba på att införa det på jobber när jag kommer tillbaka dit) och tassimokaffepoddar.

 10. Tassimo kaffekapslar, pennor och cigarettavfall. Är själv redan medlem där och skickar alla våra Ellas produkter dit redan. Smidigt och bra!

 11. Jag har reagerat på alla förpackningar som barnmat för med sig och därför hitills avstått från Ellas produkter trots att jag varit väldigt lockad. Att kunna återanvända på detta sätt gör att det känns mycket bättre. Har inte hört talas om terracycle tidigare men nu vet jag att det även går att skicka in kaffekapslar, pennor och cigarettavfall, vilken grej!

 12. Pingback: Sista chansen att tävla om en väska med Ellas | Ekomamma i stan

 13. I elfte timmen hittade jag detta inlägg, vilken jättebra idé! Har också använt mängder med Ellas till Myra, och tis att hon är 3,5 fortsätter hon sträcka sig efter dem på affären. Den nya bebin som fortfarande ligger i min mage kommer med all säkerhet också att bli uppväxt med Ellas produkter.

  Och så svaret på tävlingen: cigarettavfall, pennor och tassimo-kapslar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s