Nio månader!

nio_manader

För nio månader sedan fick jag upp en skrynklig liten skrikhals på magen och sedan dess har kärleken bara växt! Fina fina lillebror. Det känns dessutom ofattbart att det också var nio månader innan dess som jag fick se ett femcelligt embryo på en skärm och höll tummarna för att det skulle bli vårt lilla syskon. Lika länge utanför magen som inuti den alltså, en milstolpe på sitt sätt. Gissa om de senare nio gick snabbare än de första?! Tiden går ju liksom lite av sig själv med en som kryper snabbare än blixten, om man dessutom jämför med att bebisen i magen orsakade ett konstant illamående som fick mig att räkna minutrarna till att det skulle gå över. Nu vill jag istället säga ”stoppa tiden”, samtidigt som det är så himla roligt att följa utveckling på utveckling.

8 reaktioner på ”Nio månader!

  1. Grattis till 9 månader! Vilken liten go’bit! Så söt liten arm men en massa veck ❤
    Ja tiden rullar i racerfart verkligen, märker jag redan. Får lite sorg i hjärtat när jag lägger undan de minsta storlekarna :/ Men precis som du säger, det är underbart att se utvecklingen, vill liksom framåt på samma gång som jag vill stanna tiden.
    Ha det fint!

    • Ja, det där med att lägga undan kläder är lite ledsamt tycker jag. Men jag försöker trösta mig med allt det fina som vi får plocka fram istället.

  2. Hej! Härligt att läsa! Har själv kommit precis halvvägs i graviditeten med nr 2, och ska på ultraljud nästa tisdag. Längtar ihjäl mig att få träffa detta nya liv och börjar nästan gråta för varje liten bebis jag ser på stan. Bevisligen alltså!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s