Tre enkla eko är tillbaka!

Nu tänkte jag damma av den gamla favoriten ”tre enkla eko” och låta den återkomma på lite mer regelbunden basis om än kanske inte varje vecka. Först ut är tre enkla när det gäller kläder, helt enkelt inspirerad av att jag tog fram min pre-gravidklädeslåda för att ta fram några kjolar och slogs av hur mycket kläder jag faktiskt har som jag inte använder just nu, och ändå är garderoben full. Galet!

1. Känns det som om du inte har något att ta på dig trots att garderoben är full. Haka på Alexandras Klädutmaning 2.0. Kanske hittar du gamla favoriter som glöms bort, upptäcker att du har en hel del som inte längre passar dig eller att du faktiskt har fyra likadana svarta koftor.

2. Men vad ska du då göra av kläderna som rensas ut? Ordna ett klädbyte vet jag. På så sätt kan du få kläder som bättre passar din stil och göra någon glad med dina gamla.

3. Sist men inte minst om käder – Satsa på att köpa ett gäng likadana strumpor. På så sätt behöver du inte kassera ett helt par när den ena slitits ut eller tappats bort i tvätten (om du inte är typen som gillar omatchande strumpor).

2 reaktioner på ”Tre enkla eko är tillbaka!

 1. Ja! Hurra, I love 3 enkla eko 🙂 Tips nummer tre är första grundregeln i min garderob, haha, lockas av de randiga/mönstrade ibland men slutar alltid med att jag handlar svarta 🙂

  Sv: Sekretären hittade jag på vår lokala Köp&Sälj-grupp på Facebook. Den är äldre, precis som du gissade, och i massivt trä. En möbel som kommer finnas i vårt hem länge, länge, kanske rent utav får följa med den dagen jag och Crille hamnar på äldreboende 😉

  Till ert försvar kan jag säga att det ALDRIG hade gått att komma i ordning så snabbt om vi hade haft barnen hemma. Nu kunde vi lägga in överväxeln och bara köra på non-stop tills vi var färdiga 🙂

  • Vad glad jag blir att du hurrar! 🙂

   Vad kul att du hittade nåt så bra i köp- och säljgruppen, men trist såklart om man (som jag) gärna skulle köpa något liknande till barnens rum. Får fortsätta sondera begagnatterrängen helt enkelt. Har sedan vi flyttade in t ex varit på jakt efter en liten byrå till dockkläder och utklädningssaker som jag hoppas snubbla över snart.

   Känns bra att du påpekar barnvakten. Vi hade bara barnvakt över själva flyttlasset och det har varit väldigt sparsamt med det sen dess. Storasyster åkte med mormor till landet i somras, men det var i samband med lillebrors namnfest så då var det fullt upp med det. Mitt mål är klart till jul, hoppas på att kunna hålla det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s