Recension: Cerat från L:a Bruket

Rec La Bruket cerat

Cerat, L:a Bruket, 17 g, 89 kr i L:a Brukets webbshop.

Betyget på ett cerat är enligt mig högst avhängigt av hur ofta ceratet behövs appliceras. Ju oftare, desto lägre betyg. Det här ceratet däremot, det håller läpparna återfuktade länge och jag har upptäckt att jag endast använder det ett par gånger om dagen, även nu under vintern.

Ceratet doftar svagt av mandel och kokos, utan att ta överhanden vilket är toppen för mig som har svårt med starka  dofter. Ingredienslistan är kort – bara fyra ingredienser vilket verkligen är tummen upp!

Formatet var jag från början rätt tveksam till. Det är dubbelt så stort som ett vanligt cerat och jag tyckte att det kändes klumpigt i fickan. Sedan insåg jag fördelarna: Det räcker längre, det är svårare att tappa bort (vilket brukar hända mig förr eller senare) och det går snabbare att plocka upp ur väskan. Dessutom är förpackningen, som vanligt när det gäller L:a Bruket, väldigt snygg och stilren. Det kan inte bli annat än högsta betyg!

Betyg: 5/5

PS. Det verkar som om L:a Bruket kommit med en ny version av detta cerat. I webbshoppen är hylsan något förändrad och den fjärde ingrediensen är inte längre Tochopherol (e-vitamin) utan Jojobaolja. Jag hoppas och tror ändå att den nya versionen av ceratet är lika bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s