Elektrisk loppis i Stockholm

Har du elektriska prylar hemma som du inte använder? Gör ett elektrisk rens och sälja prylarna på den stora elektronik-loppisen som Batteriåtervinningen anordnar.

Den senaste undersökningen visar att vi har ungefär fem kilo oanvända elprylar och batterier hemma. Det är dags att se till de kommer in i kretsloppet igen, och vi slipper gräva upp nya metaller och mineraler. Helt enkelt spara på jordens resurser!

Själv har jag ganska nyligen lämnat in en del elektiska prylar till vår närliggande second handbutik, men tycker att det här är ett ypperligt tillfälle att både bli av med elektronik som ligger och skräpar hemma, och fynda om du behöver något nytt i el-väg.

Loppisen äger rum den 17 januari kl. 13.00 ­ 18.00. Platsen är Katarina Bangata i Stockholm. (Bondens marknad­stråket). T­bana Medborgarplatsen.

Läs mer på Elektrisk loppis Facebooksida.

elektriskt_rens_flowchart

3 reaktioner på ”Elektrisk loppis i Stockholm

  1. Vilket bra initiativ! Typiskt att vi precis köpt en ny ministereo till barnen, hade ju varit perfekt att hitta på loppisen. Jag ska ta mig en titt i skåpen, kanske att vi har ngt att sälja trots allt rensande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s