Lästips

Naturligt Snygg skriver om sina bästa deodoranter. Två av dessa är favoriter även hos mig, och Organic Essences variant har jag precis beställt hem. Det kommer en recension här på bloggen när jag använt den ett tag.

För den  som blev lockad av storasysters dockskåp som jag skrev om för ett tag sedan finns tipset här: Diy or Die tipsar om hur Ikea-möbler kan göras om till dockskåp. Rent spontant tänker jag att det behöver ju inte vara Ikea-möbler utan det funkar ju lika bra med något begagnatfynd i bra storlek, eller kanske något skåp eller bokhylla du redan har hemma?

För er som kan välja golv så går Kemiekaliepappan igenom olika golvmaterial ur ett kemikalieperspektiv och tipsar om hur en kan välja att giftminimera golvvalet hemma.

Minimalisterna tipsar om att ställa sig frågan om vad du vill spara istället för att fråga dig vad du kan rensa ut. Ett himla bra tips.

 

6 reaktioner på ”Lästips

    • Vilka har du provat? Kan säga att det är STOR skillnad på olika märken. Jag har hittills bara testat tre stycken som jag tycker verkligen funkar, och säkert minst 5 som inte funkat alls. Håller på att testa en ny nu, och kanske ska göra som Hanna och skriva ett inlägg om vilka som är mina favoriter.

      • Hmm, kollade body shops hemsida nu men kunde inte någon ekodeo utan de innehöll både det ena och det andra. Body shop har tyvärr en tendens att låta väldigt eko så det gäller att läsa innehållsförteckningen.

        Jag har ett gäng recenserade som du kan hitta genom att söka på bloggen (eller klicka på kategorin skönhet och hudvård), men kan absolut skrivit ihop ett nytt inlägg också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s