Moonsun Beeswax oil

img_1606

Moonsun Beeswax oil, 200 ml, 299 kr

Moonsun Beeswax oil är en produkt som fått många lovord i sociala medier, samt att den blivit prisad av tidningen topphälsa och nominerad i kategorin ”Årets produkt 2016” i Organic Beauty Awards. Den har legat på min ”att testa”-lista ett tag men eftersom jag oftast inte köper nya produkter innan de gamla tar slut så har det tagit ett tag för mig att komma till denna kroppsolja.

I Naturligt Snyggs webbshop skrivs att ”Denna fantastiska bivaxolja/salva har många användningsområden. Passar perfekt till torra fötter, torr hårbotten och frissiga toppar. Den är även toppen för gravidmagar och som skydd till ansiktet vid kyligt klimat. Fungerar också utmärkt som massageolja och läppbalsam (tänk dock att produkten innehåller eteriska oljor). Det är bara att prova sig fram.” Jag har endast testat att använda den till kroppen/fötter/händer.

Nu har jag testat den ett par månader och kan säga att jag är väldigt nöjd. När jag smort in mig känns huden verkligen återfuktad, samtidigt som den får en fin lyster. Som alla oljor tar det ett tag för den att gå in i huden, så det gäller att smörja en stund innan kläderna ska på. I Naturligt Snyggs webbshop varnas det för att havtornen kan färga av sig, så akta vita kläder. Jag brukar oftast smörja in mig på kvällen innan jag går och lägger mig. Den har ju en oljig konsistens vilket jag inte älskar vid alla tillfällen, men generellt funkar det bra.

Den kryddiga citrusdoften kan jag tänka mig att man antingen hatar eller älskar. Jag brukar ha lite svårt för havtorn, men i denna tar citrongräset över och för mig funkar doften absolut.

Betyg: 4,5/5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s