Vi hyr leksaker från Bundling

foto-2017-03-02-21-09-20

Tycker du också att ni har hur mycket leksaker som helst till barnen, men att de ändå bara leker med några få och att det varierar väldigt vilka leksaker som just nu är favoriterna? I alla fall mina barn tycker att leksakerna är som allra roligast när de är nya, sedan tappar de sin glans och endast vissa saker blir favoriter som leks med hela tiden. Att då ha ett rum fullt med prylar kan kännas lite, ja, onödigt.

En lösning på problemet kan vara att prenumerera på uthyrning av leksaker. Vi har denna månad fått möjligheten att testa att hyra leksaker från Bundling.se.

Bundling är ett Stockholmbaserat företag som satsar på att hyra ut giftfria leksaker, böcker och pussel. Du väljer själv 3-6 saker från Bundlings sortiment, som sedan levereras hem till din dörr. När en månad har gått väljer du om du vill fortsätta hyra samma leksaker eller om du vill byta ut dem mot några andra.

I sortimentet finns bland annat leksaker från Plantoys, Green Toys, Hape och Djeco. Leksakerna rengörs efter användning så att de alltid är fräscha när de kommer till dig. Ytterligare en fördel är att det inte tillkommer några kostnader ifall exempelvis en pusselbit försvinner eller en sida i en bok rivs mitt itu.

foto-2017-03-02-21-08-57

Vi testade denna månad leksaksmat, ett pussel, magnetklossar och balanskaktus. Alla jättefina, rena och hela. Gissa om barnen tyckte att det var superkul att det kom hem en låda som var full med leksaker!?

Vi tycker helt enkelt att konceptet är himla bra. Du kan testa vilka leksaker som faller ditt/dina barn i smaken, slipper förvara en massa saker hemma som kanske ändå inte leks med hela tiden, och miljön sparar på sina resurser eftersom inte varje barn har behov av att 500 leksaker hemma i sitt rum.

En annan sak som jag tycker att roligt med Bundling är att leksakerna som finns att välja med varierar allt eftersom sakerna kommer tillbaka från familjerna som har hyrt ut dem tidigare. Det gör att det finns en variation och nya saker att välja på varje månad. Dessutom är ett fint tips att det går att köpa presentkort så istället för att önska er leksaker till födelsedagar och jul kan ni önska er ett presentkort på hyra av leksaker.

4 reaktioner på ”Vi hyr leksaker från Bundling

  1. Hade jag haft barn i leksaksåldern hade jag definitivt testat Bundling! Vi har nyligen flyttat till mindre yta och rensat bort en massa saker som blivit liggande. Hu vad mycket av det man köpt på leksaksfronten som knappt är använt!

  2. Riktigt bra affärsidé. Jag kommer absolut testa detta 🙂 Skriv gärna ett inlägg om andra bra svenska bloggar som inspirerar dig. Tack för en bra blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s