Om bloggen

Denna blogg är sprungen ur en känsla och en fråga – vilken jord och vilket samhälle lämnar vi egentligen efter oss till våra barn? Och vad kan jag göra för att förbättra förutsättningarna för de små?

Det är däremot inte en blogg om mina barn, utan om mitt eget försök att vara en mer miljömedveten småbarnsmamma. I bloggen blandas vardagspusslande med inlägg om egen barnmat, tygblöjor, miljömedvetna barnprylar och andra tankar kring miljön och vårt samhälle.

Bloggen drivs av mig som privatperson och jag ansvarar för de inlägg som skrivs här.

I vissa fall samarbetar jag med företag kring tävlingar, events eller liknande. Jag får även pressutskick via mail och per post som kan innehålla produktprover som sedan testas och skrivs om på bloggen. De åsikter som framförs här på bloggen är alltid mina egna, oavsett uppkomst. Jag tipsar gärna om produkter som jag gillar, men är alltid ärlig och utgår från mig själv och mina barns behov. Produktprover är aldrig ersättning för publicerade inlägg, och jag har heller ingen annan typ av köpta inlägg. Är en recenserad produkt resultatet av ett pressutskick brukar jag skriva det, i annat fall är det jag själv som köpt produkten.

Alla bilder är tagna av mig, om inte annat anges. Låna gärna, men fråga först och länka tillbaka till mig.

Kontakta mig gärna på ekomammaistan at gmail punkt com.

5 reaktioner på ”Om bloggen

  1. Hej!

    Tack för en intressant blogg!
    Jag la precis till dig på bloglovin, du kan väl masa dig in på min sida och se om du kan tänka dig att följa tillbaka? 🙂

    Ha en fin dag!

  2. Hej! I jakt efter recept på egen gröt till vår lilla hittade jag din blogg. Grymt bra info. Tack 🙂 hoppas bloggen är vid liv fortfarande ska def fortsätta följa dig. Hälsningar Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s