Tygblöja från Alvehamn

tyblöja, pocketblöja

I veckan fick vi ett paket på posten med en tygblöja från Alvehamn.

Blöjan som är av pocketmodell, kom med två inlägg – ett Prefold Bambu Natt och ett Bambu Dag, bägge supersköna och mjuka. Insidan av blöjan är av mjuk bambuvelour och utsidan är härligt ”pälsig”.

Storleken är onesize, och blöjan regleras via tryckknappar i sidorna och i benomfånget. Mycket ekonomiskt eftersom barnet kan växa med blöjan och ha den längre än modeller som endast passar vissa storlekar.

Vi som kört på samma märken väldigt länge nu ser fram emot att testa denna. En recension dyker upp när vi hunnit testköra blöjan ett tag.

5 reaktioner på ”Tygblöja från Alvehamn

  1. Ska bli himla spännande att se vad ni tycker! Jag passade på att beställa ett gäng blöjor från babykind då de hade ngn slags kampanj förra veckan, letar efter den perfekt (eller nåja) förskoleblöjan. Våra bum genius, som egentligen är toppen, börjar bli väldigt slitna i kardborren…

    • Det där är det svåra med kardborre tycker jag, att den slits och att den dessutom fastnar i saker. Vad tycker du om blöjorna från Babykind (om ni hunnit testa)?

  2. Ja, klurigt helt klart med kardborre. Smidigt när de ska på, och bum genius funkar mkt bättre i tvätten än imses. Blöjorna från babykind har inte kommit än, men de är lika fuzzi bortsett från att de är all in one, men med inlägget bara fastsytt i bakkant så borde inte ge längre torktid. Jag återkommer!

  3. Åh, första anblicken och testomgångarna är bara positiva. Det är alltså sådana här http://www.babykind.co.uk/realeasynappies.htm som vi köpt (det var halva priset för ett par veckor sedan). Dels är det väl lite lyx med alldeles nya tokmjuka blöjor, då de flesta vi haft tidigare varit begade, men det verkar också vara en bra blöja. Lite längre torktid än FB plus inlägg, men torkar man i torkskåp som vi oftast gör är det nog ingen större skillnad. Vi behöver prova lite mer för att komma med ett mer rättvist utlåtande, men ändå. Hur går det förresten för E och pottan?

  4. Nu har det gått en dryg vecka till och vi tokgillar de där blöjorna. Hör av dig om du vill höra mer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s