Loppisfynden

Här kommer bild på det mesta av loppisfynden. Några tröjor och ett par hängselbyxor saknas då de redan åkt i tvätten. Dessutom fyndade jag två par vantar och en sydväst till hösten som lagts i vinterlådan. Två par mockasiner är inte heller med ser jag nu – perfekta i förskolestarten i höst tänkte jag.

Totalt tror jag att jag hade en bugdet på 300 kr, känns helt klart överkomligt. 🙂

17 reaktioner på ”Loppisfynden

  • Ja, det blir ju en del av det märket på loppisar och jag köper gärna. 🙂 Tycker att deras kläder håller för flera barn och det går att fynda till väldigt bra skick.

 1. Vilka fina fynd! Skulle verkligen kunna superfynda som du, måste nog träna mig på det tror jag 🙂 Har du förresten hört något om Estelle&Thild’s produkter? Har letat info här på din blogg, på de andra Living Green-bloggarna och runt om på internet men inte riktigt hittat någon övergripande info 🙂

  Sv: Det var kalas att få en tårta bakad med kärlek! Hade kvar en bit som jag åt igårkväll, mycket njutning i den lilla biten 🙂

  Klart jag visar bild! Har dock inte tagit några förebilder innan vi möblerade om, men ska ta och fota idag 🙂

  • Loppisträning! Du kan få gå kurs hos mig. 😉

   Jag har några produkter recenserat här på bloggen, är inte superentusiastisk över de jag testat men de gör ett bra jobb helt klart. Babykrämen kan rekommenderas i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s