Recension Akoma Black Soap

rec_blacksoap

Akoma Black Soap, 140 g, ca 75 kr. Finns bland annat här.

I min vilja att hitta ett bra schampo snubblade jag över Black Soap. Den beskrivs av många som en multiprodukt som funkar både för hår, hud och ansikte. Perfekt på resan, på gymmet eller hemma. Om man som mig försöker plastbanta hemma så är det smidigt med en produkt som inte kommer i en plastflaska.

Helt ärligt ser ju tvålen lite skum ut, men jag tycker att den funkar bra. När jag använder den på kroppen får jag den där lite ”sträva” känslan efteråt som jag också får av aleppotvål men precis som med aleppotvålen så försvinner det när jag torkat mig och då känns huden inte alls torr eller sträv utan ren och mjuk.

Den funkar också helt ok till håret och till ansiktet. Håret blir rent och jag behöver inte tvätta oftare än annars. Oftast klarar jag mig utan balsam, men efter några tvättar känns håret mer strävt och då har jag behövt lite balsam.

Genrellt sett tycker jag att den här tvålen fyller sin funktion, men den gav mig inte de ”aha-upplevelser” den verkar gett andra. Akoma har också en flytande variant av Black Soap som jag sett fått ännu mer hyllningar så kanske ska jag testa den.

Betyg: 3/5

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s